tiistai 2. elokuuta 2016

Sunnuntai Zoo

Näköjään sunnuntaista on kehkeytynyt meille seikkailupäivä. Nimittäin jälleen kerran Sunnuntai- aamuna kiskoimme lenkkarit jalkaan ja monta kerrosta vaatteita päälle, että ollaan varauduttu koko päivän ulkoiluun. Tosin ensimmäiseksi hyppäsimme Uberin kyytiin ja huristelimme mutkaisia teitä kukkuloiden yli länsipuolelle San Franciscoa. Tähän lisättäköön että kiemuraiset tiet, ylä- ja alamäet sekä jatkuvat pysähdykset ja kiihdytyksen liikennevaloissa ja stop-merkkien kohdalla ei välttämättä ole parasta auton takapenkillä.
Onneksi matka meiltä ei kestä 20 minuuttia kauempaa ja pian olimme Ocean Beachin kupeessa sijaitsevan San Franciscon eläintarhan parkkipaikalla. Ensimmäisenä sai kaivautua ulos kaikkista ylimääräisistä vaatekerroksista, sillä merenrannalla ei tuullutkaan kylmästi niin kuin monina muina kertoina ja vaikka aurinkoa ei juuri näkynytkään sumuverhon takaa, oli ilma kuitenkin hyvin lämmin.

Vaikka parkkipaikka eläintarhan ulkopuolella oli täpötäynnä, ihmismäärä ei kuitenkaan näkynyt aitojen sisäpuolella. Sai käyskennellä kaikessa rauhassa aitaukselta toiselle.






Koska muutaman tunnin haahuilu eläimiä ihmetellessä ei vielä ollut väsyttänyt jalkoja tarpeeksi, päätimme kävellä reilun kahdeksan kilometrin matkan kotiin. Köpöteltiin Pine Lake Parkin läpi ja pysähdyttiin West Portalin keskustaan smoothielle. Ja vihdoin kun päästiin kukkuloiden yli omalle puolelle, siellä meitä tervehti taas lähes sininen taivas ja tutut mäet.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti