torstai 25. elokuuta 2016

Kissavahti

Yksi asia mikä piti hyvin pian muuton jälkeen miettiä, oli että kuka vahtii meidän katteja jos/kun lähdetään johonkin yli yhden yön reissuun. 
Ei muuta kyin Yelp.com esiin ja katselemaan vaihtoehtoja ja lukemaan arvosteluja.
Aika pian löysinkin hyvin lähellä asustelevan Laurenin, joka firmansa voimin ulkoiluttaa ja vahtii jos jonkinlaista ötökkää.
Muutaman sähköpostin jälkeen sovimme, että hän tulee tutustumiskäynnille ja samalla käydään vähän läpi missä mitkäkin kissojen tavarat meillä luuraa.

Kissat ottivat Laurenin hyvin vastaan, eivätkä sen jälkeen olleet moksiskaan. Eli kaikki meni niin kuin toivottiinkin. Tosin eipä nuo kyllä juuri ketään vierasta, joten onnistumisprosentti oli aika korkealla.
Lauren tuntui oikein mukavan positiiviselta ja maanläheiseltä tytskältä ja sovimme että tuomme avaimet hänelle, ennen kuin reissumme Suomeen koittaa.

10 päivän sisällä Lauren lähetteli noin kolmen päivän välein väliaikatietoja sähköpostiini ja tyhjenteli myös meidän postilaatikkoa ja piti silmät auki asunnossa, jos jotain muuta tavallisesta poikkeavaa ilmaantuisi. Hänen pyynnöstään oli jätetty liuta puhelinnumeroita, joihin voisi soittaa missäkin hätätilanteessa. 
Mitään isompaa ei kuitenkaan sattunut, ainoastaan palohälyttimestä loppuivat patterit. Mutta olihan se hyvä että joku oli irrottamassa ärsyttävästi piipittävästä hälyttimestä patterin, ennen kuin naapureilla olisi mennyt hermot ja yöunet. Ja kissoilla kuulo.

Reissusta palattua meitä oli vastassa hyvin voivat kissat ja siisti asunto. Aavistelen että Lauren saa tulevaisuudessa lisää töitä!


Lauren lähetti sähköpostien liittenä aina muutavan kuvan vahdittavista.




♪ tokens - the lion sleeps tonight


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti