sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Viikko Amerikassa

Aika hurjalta tuntuu että viikko täällä San Franciscossa on nyt asuttu. 
Ensimmäiset päivät oli aika kaaosta, kun aikaero tuntui sekoittavan pään ihan totaalisesti. Pahemmin kuin yleensä. 
Siitä ollaan nyt kuitenkin päästy yli ja päivärytmi alkaa olemaan kohdallaan. Ei herää enää joka aamu 4:11 (miksi juuri 11 yli?), ja uni ei tule jo kahdeksalta.

Ollaan yritetty löytää lähistöltä normaalia ruokakauppaa, joka nurkka kun on täynnä niitä perus pieniä kiskoja mistä saa vähän sitä sun tätä, mutta ei kuitenkaan kaikkea. Lähikaupasta saa muun muassa Annas pipareita ja Pandan lakuja, mutta ei sitten muita keksejä tai karkkeja, miten voi olla mahdollista? Aurinkorasvaa ollaan myös metsästetty koko viikko, ei ole tullut vastaan missään. Eilen käveltiin sitten lopulta Bernal Heightsin vieressä olevaan Safewayhin, siellä tullaan varmaan käymään jatkossakin kun tarvii tehdä kunnolla ruokaostoksia. Vähän kuin johonkin isompaan suomalaiseen markettiin kävelisi sisälle, vaikka eihän ne tuotteet silti tuttuja ole.


Mission Street

Asunnon lähistöltä löytyy myös vähän kaikenlaista tallaajaa ja kadunkulmaa. Toiset vähän enemmän tai vähemmän kuumottavia. Nyt niitä osaa jo pimeällä kiertää, ihan vaan varmuuden vuoksi. Tai vielä parempi, jos yrittää vaan sulautua joukkoon!
Pikku hiljaa tässä viikon mittaan alkanut tuntumaan myös siltä, että espanjan opettelu ei välttämättä olisi pahitteeksi. 

Mission Street

Telkkarista tulee kivasti tuttuja sarjoja. Ihan parasta että on kanava mistä tulee pelkkiä remonttiohjelmia! Ja Spiketv:n Lip Sync Battle LL Cool J:n johdolla <3 
Ja leffoja koko päivän useammalta kanavalta!

Sää on kivasti vaihdellut yhtä paljon kuin Suomessakin kesällä. Jonain päivänä on +25 ja toisena +15. Aamuisin tosin on yleensä aina vähän pilvistä tai sumuista ja aurinko alkaa näyttäytyä enemmän tai vähemmän puolen päivän aikaan.

Sään ei olla paljon annettu hidastaa lähes päivittäisiä kävelylenkkejä, jotka huomaamatta venähtää useamman tunnin ja kilometrin mittaisiksi. Ehdottomasti paras tapa tutustua asuinpaikkaan!



Noe Valley Bernal Heightsista katsottuna.

Bernal Heights sateisena päivänä.
Fair Oaks Street
Bartlett Streetin ja 23th Streetin kulmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti