lauantai 7. toukokuuta 2016

Oma vuokrakämppä

Omaa vuokra-asuntoa on etsitty jo kuukausia, vaikka ilmoitusten plärääminen onkin mielestäni yksi parhaista vapaa-ajan tappo puuhista, alkaa se jossain vaiheessa tuntumaan vähän rasittavalta.

Onneksi miehen työpaikka tarjosi meille asuntovälittäjän päiväksi käyttöömme. Perjantai aamuna hyppäsimme Kimberlyn auton kyytiin ja huristelimme pitkin San Franciscon katuja. Hän oli järjestänyt näyttöjä muutamaan asuntoon ja hyvin pian näistä ehdokkaista löytyikin se numero ykkönen. Neljän asunnon talo hiljaisella kujalla, mutta silti vilkkaiden katujen ympäröimä.

Taloja San Franciscon tyyliin

Koska San Franciscossa asuntomarkkinat on mitä on, piti meidän toimia pikapikaa ennen kuin asunto menisi jollekin muulle. Nopeasti kaikki halutut dokumentit kasaan ja vuokranantajalle.

Ilmeisesti olimme asunnon omistajan mieleen, koska nyt meillä on allekirjoitettu vuokrasopimus! Asuntoa kunnostetaan hieman ennen kuin pääsemme muuttamaan, vaikka itselle se olisi kyllä kelvannut vallan mainiosti nykyisessä kunnossakin. Tästä syystä muutto asuntoon on vasta kuukauden päästä.


Tulevan asunnon yhteinen takapiha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti