maanantai 2. toukokuuta 2016

Muuttokuorma

Viisumihaastattelupäivänä meillä kävi miehen työpaikan valitsemasta muuttofirmasta henkilö katsomassa meidän tavarat läpi. Hän sai laskeskeltua meidän tavaroiden tarvitsevan konttiin 20 kuutiota tilaa. Ihan mielenkiinnosta kyselimme mitä sellainen mahtaa tulla maksamaan, kuulemma noin 6000-7000 euroa. Ei mitään ihan halpaa lystiä.

Tämän jälkeen kun olimme saaneet lentoliput  itsellemme varattua ilmoitimme muuttopäivän muuttofirmalle. Sieltä he sitten kertoivat meille tulevansa 2 päivää ennen h- hetkeä pakkaamaan ja kuljettamaan tavarat eteenpäin.

Niinpä siis torstaiaamuna 28.4 asteli asuntoon kolme vanhempaa herraa pakkausmateriaalien kanssa ja ryhtyivät käärimään omaisuuttamme papereihin ja pahveihin. Mitään emme siis olleet saaneet itse pakata valmiiksi, vaan he pakkasivat niin astiat kuin vaatteetkin suoraan kaapeista laatikkoihin.




Tätä ennen olimme pakanneet lentokoneeseen mukanamme tulevat tavarat matkalaukkuun ja rinkkoihin ja kasanneet roskiin ja kierrätykseen menevät tavarat pieniin pinoihin, että muuttomiesten homma olisi helpompaa.

Alle  kuudessa tunnissa koko asunto oli pakattu ja 68 tavaraa/laatikkoa lähti muuttoauton perässä kohti merikonttia. Jäljelle jääneet roskat ja kierrätystavarat haettiin muuttofirman toimesta seuraavana päivänä. Todella kätevä palvelu tämäkin.

Lopussa näytti aika tyhjältä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti