maanantai 16. toukokuuta 2016

Urheilun huumaa

Paikallinen kaveri sai meidät ilmoittautumaan täkäläiseen urheilutapahtumaan heti kun kuuli että ollaan tänne muuttamassa. Niinpä sunnuntaina vedettiin lenkkarit jalkaan heti aamusta kello 7:00 ja suunnattiin askeleemme kohti keskustaa, josta joka vuotinen Bay to Breakers -tapahtuma starttasi.

Ideana on siis suorittaa reitti keskustasta Ocean Beachille itselleen sopivalla tyylillä.

Etunenässä juoksevat tulivat maaliin hieman yli puolessa tunnissa, me kuitenkin otimme tämän hieman löysemmin ja suoritimme 10 kilometrin reitin tasan kahdessa tunnissa ja 20 minuutissa. Suurin osa osallistujista sonnustautuu hauskoihin asuihin, toiset taas hölkkäilevät reitin ilman rihman kiertämää. Osa taas ottaa tapahtuman täysin juhlimisen merkeissä, eikä saavuta maaliviivaa ollenkaan. 


Me hankimme tiimillemme yhteen sopivat asusteet ja hölkkäilimme reitin maisemista nautiskellen. Ehkä ensi vuonna panostetaan pukeutumiseen vieläkin enemmän tai mistäs sitä tietää jos juoksukärpänen puraisee vielä pahemmin ja ensi kerralla ollaan kärkipään juoksijoiden mukana!

Koko päivän aikana kilometrejä kertyi huimat 19,5 ja se kyllä nyt tuntuu jaloissa. Seuraavien päivien ohjelmassa varovaista köpöttelyä pieniä matkoja sekä paljon venyttelyä!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti