maanantai 11. heinäkuuta 2016

Sunnuntain yllätys

Näin käy meille useasti, lähdetään johonkin vaan vähän kiertämään muutama kortteli ja kuusi tuntia, 19 kilometria myöhemmin ihmetellään että mites tässä nyt näin kävi! Yllätys reippailun kohteena oli eilen Lands End. Käveltiin ensin Market Streetille ja siitä hypättiin N-ratikan kyytiin, jotta päästiin Ocean Beachille. 


Tällä kertaa jätettiin rannalla tarpominen ja suunnattiin kiltisti suoraan kävelytietä pitkin kohti Sutro Heights Parkia. Puiston huipulta oli ihan kivat maisemat!


Itse Lands End oli rinteellä kulkevaa polkua ylös ja alas kipittelyä. Välillä aallot kuuluivat jossain ihan alapuolella tiheän rinnekasvuston takana ja toisinaan merelle oli täysin esteetön näköala. Polulta pääsi poikkeamaan välillä sivupoluille, jotka johdattivat syrjäisille rannoille ja huikeille näköalapaikoille.




Kotimatkalla käveltiin vielä Haight-Ashburyn läpi ja tuumailtiin että pitänee tehdä uusikin retki niille nurkille. Maisemat ja asuinalueet vaihtelivat päivän mittaan laidasta toiseen, mutta kummasti kun Castro Streetiä kävellessä etelään päin vihdoin mäen takaa alkoi näkymään tuttu punainen Casto -kyltti, tuntui että oltiin taas tultu kotiin.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti