keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Talon etsintää

Vuosi on vaihtunut ja samalla alkaa häämöttää meidän kahden vuoden vuokrasopimuksen loppu tässä asunnossa. Vaikka asunto ja naapuritkin ovat olleet mitä kivoimpia, ollaan mietitty josko etsittäisiin joku uusi paikka.
Suomessa asuessa me oltiin kovia mökkeilijöitä ja siellä se mökki meitä edelleen odottelee kun vaan päästään siellä käymään. Tuumailtiin josko mökin kaipuuta täällä maapallon toisella puolella helpottaisi omakotitalossa asuminen. Ja siitäpä se ajatus sitten lähti!

Etsinnässä on nyt siis pieni omakotitalo pihalla mielellään tältä samalta asuinalueelta missä nytkin asutaan. Autotalli olisi myös pelkkää plussaa. Tässä kun asuntoilmoituksia olen selaillut ei sinäänsä ole tullut yllätyksenä että Noe Valleyssä omakotitalot ovat jättimäisiä ja vuokrat sen mukaan huikeita. Kuinka moni kahden ihmisen talous haluaisi elää 300 neliön talossa, puhumattakaan noin 10 000e vuokrasta kuussa. Ei ainakaan me.

Useasti pienemmät mökit sijaitsevat sitten toisen omakotitalon takapihalla, mikä ei välttämättä olisi mikään ongelma. Jostain ollaan kuitenkin valmiita tinkimään, koska onhan se nyt selvää ettei juuri sitä unelmien taloa välttämättä tule vastaan.

Tänään lähetin ensimmäisen sähköpostin taloaan vuokraavalle henkilölle, jännityksellä jäädään odottelemaan saadaanko näillä kuumilla asuntomarkkinoilla edes vastausta.
































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti