sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuosi 2017

Tämä vuosi on ollut kaikista amerikkalaisin. Tarkoittaen sillä sitä että poistuimme tämän vuoden aikana Jenkeistä vain kahdesti. Ollaan käyty Suomessa kerran ja Puolassa viettämässä kavereiden häitä viikon verran. Ja tämä on asia joka ehkä jää kaihertamaan eniten tästä vuodesta.
Tarkoitus toki oli tehdä ainakin kaksi reissua kotimaan kamaralle, mutta green card -prosessi sekoitti kaikki suunnitelmat. Sitäkin enemmän ollaan siis kulutettu Kalifornian teitä roadtrippien merkeissä (ja se yksi kerta  muistutti miten kaikki voi muuttua sekunneissa). Ja toki ollaan kävelty lähimaastoja ristiin rastiin. Eikä voi unohtaa ihan vaan kotona nautittuja rentoutumis hetkiä kissojen kera.
Uusi elämä Amerikassa on tänä vuonna alkanut tuntumaan tutummalle, mutta silti edelleen sitä tulee päiviä kun ihmettelee että asutaanko me ihan oikeasti täällä!


Tämän vuoden loppu puolella aloin myös urheilemaan ihan oikeasti. Samalla tavalla olen harrastanut liikuntaa varmaan noin 15 vuotta sitten. Yksi parhaimpia päähän pistoja tämän vuoden aikana!
Olen myöskin alkanut löytämään kauan kadoksissa ollutta luovaa minääni enemmän ja aion jatkaa tämän osa-alueen tutkimista lisää myös ensi vuonna.

En malta odottaa mitä kaikkea jännää ensi vuosi tuo tullessaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti