tiistai 7. kesäkuuta 2016

Taas jännittää

Mutta hyvällä tavalla! 
Pari päivää sitten saatiin avaimet meidän tulevaan kotiin ja käytiin ihmettelemässä typötyhjää asuntoa. 
Koko reissu oli paljon odotuksia täynnä ja toki jännitti että oliko se asunto nyt sellainen kuin sitä muistikaan, kun kaikki muistikuvat ovat olleet sen 15 minuutin asuntonäytön varassa ja muutaman kuvan jotka ilmoituksesta nappasin koneelleni. Ja kyllähän siellä muutama "ai tämmönenkin täällä on" -lausahdus pääsi ilmoille. Ja myös muutama "ai ei täällä ookkaan..."

Olimme tietoisia siitä, että asuntoa remontoidaan jonkin verran, ennen kuin muutamme siihen. Aiemmin oli jo ollut puhetta, että keittiön tasot vaihdetaan uusiin ja kaapistot maalataan, sekä liitännät pyykinpesukoneelle ja kuivaajalle asennetaan. Myöskin keittiöstä poistettaisiin yksi yläkaappi tuomaan vähän avaruutta tilaan.
Se kuulosti oikein kivalle, kyllähän asunnossa näkyy elämisen jäljet ja lisävaloisuus on aina plussaa pitkulaisessa asunnossa.

Eilen vielä puhelimessa sitten selvisi, että vuokraisäntä meinaa myös tehdä remonttia kylpyhuoneeseen. Vähän jäi epäselväksi että mitä, mutta jos hän on jotain suunnitellut sinnekin niin kyllähän se meille käy, ajateltiin.

Tänään sitten mies vei aikaisin aamusta remonttimiehille avaimet asunnolle ja sai kuulla että saadaan kylpyhuoneeseen myös uudet kaapistot ja taso, liitännät pesukoneelle ja kuivaajalle ei tulekkaan keittiöön, vaan eteiseen rakennetaan niille kokonaan uusi komero/huone. Ja keittiön yläkaapin lisäksi meinataan kaataa kokonainen seinä keittiön ja olohuoneen väliltä!

Että sellasta pientä pintaremonttia. Olimme tietoisia siitä että muuttopäivään mennessä remontti ei välttämättä tule olemaan valmis, mutta tässä kohtaa voi todeta, että se ei todellakaan tule olemaan valmis. Mutta ollaanpahan sitten ainakin omassa kodissa, oli siellä sitten remonttimiehet meidän lisäksi tai ei.

Jännityksellä nyt sitten odotetaan mikä siellä on vastassa, kun huomenna käydään mittailemassa huoneita vähän lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti