perjantai 17. kesäkuuta 2016

Remontin keskellä

Muuttaessa tähän omaan kämppään, olimme tietoisia siitä että asunnossa tehdään vielä remonttia. Remontin piti kestää muutosta seuraavaan päivään, mutta kuinkas kävikään. Hyvin pian kävi selväksi ettei näin tulisi todellakaan olemaan ja tässä sitä nyt ollaan viikko muuton jälkeen edelleen remontin keskellä hyvinkin tukevasti.

Remonttimies saapuu noin yhdeksän aikaan aamulla ja häipyy kuuteen mennessä. Tämän ajan olen itse istuskellut kissojen kera makuuhuoneessa oven takana ja yrittänyt tehdä töitä pahvilaatikko tuolina ja pöytänä. Odotellaan siis myös tullin syynissä olevaa konttimme sisältöä saapuvaksi jossain vaiheessa. Tästä johtuen siis nukumme myös ilmapatjalla, onneksi on olemassa nettikauppoja jotka toimittavat mitä tahansa päivän viivellä kotiovelle! Ja onni on myös noin 30 neliön makuuhuone + vaatehuone, vähän kuin asuisi yksiössä!

Ja koska remontin alla on nyt keittiö, hankkimamme kahvinkeitin rupsuttelee kahvit aamuisin pesuhuoneessa, jossa sijaitsee tällä hetkellä asunnon ainoa vesipiste. 
Ja tästä syystä myös joudutaan syömään ulkona joka ilta, harmillista. Iltarutiineihin kuuluu myös heti remonttimiehen häivyttyä remontin edistymisen ihmettely. Mitä päivän aikana on saatu aikaan ja onko jotain uusia yllättäviä ratkaisuja tehty. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti