torstai 11. helmikuuta 2016

Mihin asumaan


Askel kerrallaan. Ensin tiedettiin että muutto tulee olemaan  San Franciscoon. Mietittiin että yritetäänkö löytää asunto itse San Franciscosta vai jostain kauempaa. Tuli kahlattua läpi Berceleyn, Oaklandin ja myös pohjoisemmasta, Sausaliton asuntoilmoituksia. Jokusen tunnin katselin myös eteläisemmän Bay arean tarjontaa. Lopulta kuitenkin päädyttiin siihen, että koitetaan San Franciscon aluetta.

No, missäs päin sitä San Franciscoa sitä sitten pitäisi asua?

Kuva

Kaikilla on varmasti omat mieltymyksensä. Ja toki myös vuokran suuruus ajaa ihmisiä asuinalueelta toiselle. Samoin myös se millaisessa talossa haluaa asua. Millaisessa ilmastossa ja kuinka kaukana on kaupoista, baareista ja ravintoloista. Ja siitä työpaikasta.

Emme henkilökohtaisesti tarvitse mitenkään julmetun paljon tilaa, vaikka se nyt toki kivaa olisikin että olisi enemmän kuin se yksi makuuhuone. Voisi kivasti majoittaa kavereita ja sukulaisia, jos joku sellainen sattuisi eksymään kylään.

Ajatuksissa kuitenkin oli että emme hankkisi autoa ja miehen työpaikalle olisi suht ok matka. Ja hieman tullut huomioitua maastonrakennetta jne. ettei nyt ihan ekan maanvyöryn, tulvan tai muun luonnonilmiön alle jäädä. (Joo saatan ylireagoida noiden suhteen.) Niin ja se sangen kuuluisa sumu.

Noh, kaiken tämän huomioiden, suunnilleen kartan keskeltä on valikoitunut pläntti johon mahtuu huikeat kymmenen asuinaluetta. Toiset ovat enemmän listan kärjessä kuin toiset, mutta tuntuu että oma kohta kaupungista on löytynyt. Sanoo ihminen, joka ei koskaan kyseisessä kaupungissa ole käynyt! Mies sentään on useammastikin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti