tiistai 22. toukokuuta 2018

Moi muuttolaatikoiden keskeltä!

Meidän muuttofirma löytyi suht nopeasti asuinalueen keskustelupalstaa hieman pläräillessä. Mahtavia arvosteluita ja kohtuu hintainen paikallinen pieni yritys.

Valittiin palvelu jossa me itse pakkaamme tavaramme, mutta muuttomiehet sitten muuttopäivänä kantavat kaiken ulos ja seuraavaan paikkaan sisään.

Laatikoita tuotiin meille neljää eri sorttia;
Pieniä laatikoita kirjoille, vinyyleille, lehdille ja nesteille.
Keskikokoisia laatikoita pienille kodinkoneille ja särkymättömille keittiötarvikkeille.
Isot laatikot on tarkoitettu vaatteille, kengille, lakanoille, peitoille yms.
Lisäksi saatiin paksumpia pieniä laatikoita kaiken särkyvän pakkaamiseen. Ja toki myös iso rulla pakkauspaperia ja muutama teippirulla.
Näiden lisäksi muuttomiehet tuovat vielä muuttopäivänä mukanaan laatikoita henkareissa oleville vaatteille, jotka he sitten itse siirtävät näihin laatikoihin. Näppärää!

Vinkkinä meille kerrottiin että pakkauksen voisi aloittaa noin kahta viikkoa ennen h-hetkeä, jottei kävisi niin että muuttomiesten saapuessa tavarat eivät olisikaan laatikoissa. Näinpä viime viikolla aloin pikku hiljaa kasaamaan laatikoita ja pakkaamaan tavaroita joita ei enää ennen muuttoa tarvitse. Ja kyllä, olen joutunut jo avaamaan kaksi valmiiksi julistamaani laatikkoa tavaroita kaivatessani!

Mutta hyvältä kuitenkin näyttää nyt kun on vielä neljä päivää jäljellä muuttoon, suurin osa tavaroista on ruskeina pahvi vuorina pitkin asunnon nurkkia.


Huomasin myös että tilaamani pysäköintikieltomerkit tuotiin pysäköintiä valvovasta virastosta tänään talomme eteen. Eli muuttoautollekin on paikka jo varattuna!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti