perjantai 23. joulukuuta 2016

Jouluun valmistautumista

Hyvin pian kiitospäivän jälkeen meilläkin alettiin vaihtamaan koristeita jouluisempiin. Koska jostain kumman syystä tänne muuton jälkeen olen innostunut taas askartelemaan, niin päätinpä tarttua saksiin joulukoristeidenkin kanssa. 
Sain aikaiseksi nipun paperista leikeltyjä lumihiutaleita, joita on riposteltu niin ulko-oven ikkunaan kuin pöydillekin. Kissat tosin tykkäsivät erityisen paljon pöydillä lepäilevistä hiutaleista ja muutamasta tulikin aikamoista silppua pitkin lattioita.

Paperisia tähtiä askartelin jo viime vuonna ja rutiinilla taittelin nyt muutaman sellaisenkin koristamaan kodin seiniä.

Toki haettiin viime viikonloppuna myös kuusi. Monena vuotena meillä on ollut minikuusi ja tästä perinteestä pidettiin nyt täälläkin kiinni. 13 dollarilla irtosi kukkakaupasta reilun 30 senttinen neulasten varistelija. 
Pitihän siihen sitten saada myös minipallot ja minivalot!
Heräteostona mukaan lähti myös lasisia jääpuikkoja, joista toki heti ensimmäisiä ripustaessani sain muutaman pirstaloitumaan lattialle. Painava koriste tarvinnee paksumman narun... Nyt ne on jesarilla kiinni ikkunoissa, eipähän tipu!

Patterikäyttöisiä tuikkuja tuli hankittua melkeinpä ensimmäisten ostosten joukossa tänne muutettua ja nyt ne ovat päässeet runsaaseen käyttöön. Varsin kätevät ja eipähän tarvitse kissojen kanssa koko ajan hermoilla!

Vielä tänään viimeiset ruokaostokset ja sitten otetaan pitkä viikonloppu rennosti joulun merkeissä! 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti