tiistai 13. tammikuuta 2015

Fifty Shades Of Grey

Minä olen yksi niistä jotka ovat odottaneet tulevaa Fifty Shades Of Grey -elokuvaa kuin kuuta nousevaa. Ja vihdoin odotus alkaa olemaan loppusuoralla, kun elokuva tulee kuukauden päästä teattereihin! Jeee!!!
Edellisestä elokuvateatterissa näkemästäni elokuvasta on tooodella pitkä aika. Jotenkin se on mukavampi ja helpompi käpertyä oman sohvan nurkkaan mutustamaan niitä leffakarkkeja, kuin raahautua monen sadan ihmisen kanssa samaan paikkaan. Mutta nyt saattaa olla sellainen tilanne että joutuu tämäkin laiskamato sieltä oman sohvan nurkasta vaivautumaan ihan ihmisten ilmoille katsomaan tätä ihmettä.
Tästä elokuvasta on puhuttu paljon jo pitkästi ennen kuvauksien aloittamista. Fanaattisimmat fanit kuvittelivat päähenkilöiden rooleihin ties ketä Hollywoodin namuimpia tähtösiä ja toisille miespääosan vaihtuminen juuri kuvausten alkaessa oli myös kova pettymys. Itse henkilökohtaisesti olen todella tyytyväinen tähän nykyiseen parivaljakkoon.
Jamie Dornan saattaa olla toisille tutumpi lehtien sivuilta mainoskuvista, kun taas toisille Once Upon a Time tai The Fall -sarjoista. Myös Dakota Johnson on paistatellut parrasvaloissa jo pitkään, paljolti myös äitinsä Melanie Griffithin vierellä. Usealle tuttu myös Ben and Kate -sarjasta. Näyttelijävalintojen lisäksi on kuohuttu myös elokuvan seksiä tihkuvasta sisällöstä ja jopa myös päähenkilöiden alkoholinkäytöstä. (lähinnä kuitenkin kai vain Suomessa, yllätys!) Ja kyllä, onhan tarina täynnä kumpaakin. Jopa jossain määrin niin paljon, että mietin voiko seksiin ja siitä lukemiseen muka oikeasti kyllästyä. Voi.
Silti lopulta parhaita kirjoja koskaan, kaiken sen yllä mainitsemani takan on myös todella riipaisevan kaunis tarina kahdesta ihmisestä yhdessä ja erikseen.
Ja tiestysti kirjoja joista ensimmäiseen tämä elokuva perustuu, on olemassa kokonainen trilogia. Joten jatko-osia jo odotellessa ;)
Jos et ole lukenut kirjoja, LUE!

♪ ELLIE GOULDING - LOVE ME LIKE YOU DO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti